0 Коментари

MFC е бесплатен сајт ако сакате само да гледате камери во живо, но нарачувам да комуницирате со модели или да одите на приватно шоу, ви требаат токени. Еве го единствениот начин да добиете бесплатни токени MyFreeCams:
1. Регистрирајте се на MFC користејќи ја врската погоре.
2. Надградете ја вашата сметка на премиум и како премиум член, ќе добивате бесплатни токени.

Повеќе за MyFreeCams бесплатни токени

Ќе бидете изненадени од тоа колку лесно може да биде да добиете токени MyFreeCams, без разлика дали сте страствен обожавател на бесплатни сајтови за видео разговор или само сакате да тестирате нови веб-страници. Сè што треба да направите е да креирате бесплатна сметка и ќе имате пристап до плејада сајтови кои ви овозможуваат бесплатно да разговарате со други корисници. Можете исто така да гледате бесплатни видеа на ImLive or StripChat.

Регистрирајте се за бесплатна сметка

За разлика од многу веб-локации за бесплатни онлајн разговори, MyFreeCams е бесплатно да се регистрирате за. MyFreeCams ви овозможува да креирате корисничко име/лозинка и да креирате бесплатна сметка. Откако ќе се регистрирате, ќе добиете информации за сметката и врска за потврда за да започнете.

Веб-страницата е лесна за навигација и нуди широк спектар на функции. На пример, на MyFreeCams Салонот е забавно место за дружење и таму можете да купите токени за да разговарате со вашите омилени модели. Веб-страницата има и голем дел ЧПП, кој е одличен за одговарање на прашања. Веб-страницата ги наведува и најдобрите 100 модели и ги истакнува собите кои се најпопуларни.

Веб-страницата има и програма Bring a Friend, која може да ви помогне да заработите неколку бесплатни токени. Упатете се на пријател и можете да заработите 20-200 токени. Можете исто така да се регистрирате за изборен билтен на секои неколку месеци.

MyFreeCams е лесен за употреба и можете брзо да го најдете тоа што го барате. Исто така, не ви наплатува за регистрирање на сметка, а со информациите за вашата банкарска картичка управуваат фирми за наплата од трета страна. Веб-страницата прифаќа многу кредитни картички, вклучувајќи ги American Express, Visa, CCBill и PayPal. Пренос на жици може да се направи за само 300 долари.

на MyFreeCams страницата има и изборен билтен што ви се испраќа на секои неколку месеци. Веб-страницата има и голема страница со ЧПП и брзо и лесно е да се најде она што го барате. Ако имате прашања за страницата, можете да добиете одговори на нив од пријателскиот тим за услуги на клиентите.

Добијте бесплатни токени

Не е толку едноставно како што изгледа MyFreeCams токени. Следете ги овие едноставни чекори за да ги добиете вашите бесплатни токени.

Првото нешто што треба да направите е да се регистрирате за бесплатна сметка. Откако ќе го направите тоа, можете да гледате профили на модели и да ги пребарувате. Можете исто така да ја видите нивната историја на гледање и да ги менувате нивните поставки.

Следно, посетете ја спалната соба на моделот. Таму ќе најдете мени со стапка на бакшиш. Ова мени ќе ви даде добра идеја за тоа колку токени ви се потребни за бакшиш на одреден изведувач. Ако сакате, можете да вклучите и посебна порака со советот.

Исто така, ќе сакате да ги прелистувате платформите за социјалните медиуми на страницата. Тие ви ги обезбедуваат најсовремените информации за брендот. Ќе можете да дознаете и што StripChatсе прават топ моделите на. Ќе ги откриете и најпопуларните категории за пребарување.

Stripchat нуди и специјални зделки. Многу од овие нудат токени, попусти и други слични зделки. Ова се одлични начини да заштедите пари при купувањето.

Најдобар начин да се ослободите MyFreeCams токени е да се регистрирате за бесплатна сметка. Потоа ќе имате пристап до стотици и стотици категории, илјадници соби со HD+ и илјадници девојки за разговор. Покрај разговорот со камера во живо, Stripchat нуди и соби за камери во живо со виртуелна реалност. Овие соби ви даваат искуство од 360 степени.

Уживајте во приватни шоуа

MyFreeCams нуди различни бесплатни токени, за да можете да најдете место за дружење со вашите пријатели или модел со кој сакате да поминувате време. Со овие токени, можете да уживате во приватни емисии и други функции. Тие исто така може да се користат за бакшиш модели на бесплатни изложби.

Првото нешто што треба да направите е да креирате a MyFreeCams сметка. Потоа можете да добиете токени за да гледате приватни емисии, модели на бакшиш и да разговарате со нив.

Жетоните може да се купат со различни начини на плаќање. Можете да користите кредитни картички, PayPal и Mastercard. Можете да купите помали токени пакети или поголеми по намалена цена.

Жетоните се користат и за шпионирање на приватни емисии. Можно е да се открие дали некоја манекенка шпионира или има приватни разговори со други членови.

MyFreeCams нуди три типа на емисии: Приватни емисии, групни емисии и клубски шоуа. Иако тие се слични на приватни емисии, но се отворени за сите членови, групните емисии не се ограничени на ниту еден член. Можете да поканите уште три членови да се придружат на вашата група. Шоуто завршува кога ќе замине и последниот член.

Приватните емисии се слични на групните, но членот и моделот одлучуваат за цената на шоуто. Моделите ќе објавуваат стапки за бакшиш на нивната табла. Можете да бакшиш на моделите за одредени сексуални дејствија, или можете да ги бакшиш моделите за одредени работи што ги прават во приватни емисии.

Клубските ревии се слични на групните, но се наменети само за модели кои се членови на MyFreeCams споделување клуб. Манекенките имаат можност да учествуваат во клупските ревии без трошоци.

За да започнете со MyFreeCams, ќе треба да ја потврдите вашата адреса на е-пошта. Откако ќе ја потврдите вашата адреса за е-пошта, ќе добиете врска за креирање на привремено корисничко име за гости.